Water Technics
zwemvijvers
zwemvijver (13)

Service contracten voor zwemvijvers

Zwemvijver, natuurbad, biopool,... Vele namen maar uiteindelijk dezelfde zorg. Zien dat de algen geen kans krijgen om zich te ontwikkelen.

TRIPLE CLEAN 

€ 2449,- inc btw

In deze optie komen we 3 keer per jaar langs om uw zwemvijver te reinigen en te optimaliseren. In het voorjaar zorgen we voor de juiste bacteriën zodat uw zwemvijver een perfecte opstart krijgt. In de zomer reinigen we grondig en in de winter geven we de planten een wintersnoei en zorgen we voor de juiste bacteriën zodat uw vijver in de lente een sneller en gezond evenwicht bereikt.

U kiest voor Triple Clean?


SIXPACK SUPER CLEAN

€ 2 949,- inc btw

In deze optie komen we 6 keer per jaar langs om uw zwemvijver te reinigen en te optimaliseren. In het voorjaar zorgen we voor de juiste bacteriën zodat uw zwemvijver een perfecte opstart krijgt. In de zomer reinigen we grondig en in de winter geven we de planten een wintersnoei en zorgen we voor de juiste bacteriën zodat uw vijver in de lente een sneller en gezond evenwicht bereikt. Deze optie bevat dus alles van de ‘Triple clean’ formule maar heeft 3 extra reinigingen en waterchecks.

U kiest voor Sixpack Super Clean?


Nieuwe klant? Contacteer ons eerst voor uw inventaris.